Gratis wereldwijde verzending
Levenslange garantie
60 dagen bedenktijd
BARE Cookware wit logo

Cookies & Privacyverklaring Bare cookware BV

Deze verklaring is voor het laatst gewijzigd op 12 oktober 2020. De informatie in deze verklaring geldt voor iedereen BARE Cookware BV-websites.

Koekje erbij?

Een cookie is een klein bestandje dat op uw computer wordt opgeslagen met daarin informatie over hoe u op onze website terecht bent gekomen en hoe u deze gebruikt. Op basis van deze informatie verbeteren wij onze website en diensten. Hierdoor kunnen wij u nog beter helpen. We zullen de informatie die u heeft ingevuld nooit met derden delen.

Zie voor meer algemene informatie over cookies het Wikipedia-artikel over HTTP Cookies.com

U kunt uw toestemming voor het plaatsen van cookies intrekken met de onderstaande knop. Alle niet-functionele cookies worden verwijderd.
Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, laten we u weten dat we cookies gebruiken. Als u onze site blijft gebruiken, interpreteren wij dit als toestemming om cookies te gebruiken. Met derden die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van cookies en applicaties. We hebben echter geen volledige controle over wat de aanbieders van deze applicaties met de cookies doen als ze ze lezen. Voor meer informatie over het gebruik van cookies door deze applicaties verwijzen wij u naar de privacyverklaring van deze derde partijen.

Functionele cookies

De meeste cookies worden gebruikt om ervoor te zorgen dat uw ervaring op onze website naadloos verloopt. Zorg ervoor dat uw voorkeuren worden onthouden en dat uw winkelwagentje gevuld blijft. We gebruiken ook cookies voor analyse- en trackingdoeleinden.

Analytische cookies - ga, gat, git

Met Google Analytics kunnen we vastleggen hoe u onze webshop gebruikt en meer te weten komen over hoe u ons heeft gevonden. Hierdoor zullen we nog beter begrijpen wat onze bezoekers graag op onze website zien en deze kennis gebruiken om deze te verbeteren.

Tracking cookies - fbp

Deze cookie ziet welke producten en pagina's u bekijkt, waardoor wij u relevante advertenties en producten kunnen laten zien op websites, Facebook en / of het netwerk van Google. Deze cookies kunnen niet worden gebruikt om persoonlijke informatie te identificeren; ze zijn alleen in staat om een ​​apparaat te identificeren.
Om meer te weten te komen over de cookies die Google en Facebook plaatsen voor marketingdoeleinden, verwijzen wij je graag naar de verklaringen op de websites van deze partijen. U kunt deze verklaringen vinden door de onderstaande links te volgen. Ziet u liever geen advertenties of inhoud die is aangepast aan uw voorkeuren? U kunt zich ook direct op deze websites afmelden.

- Google
- Facebook

Als u besluit u af te melden, ziet u mogelijk nog steeds advertenties. Deze advertenties zijn echter niet aangepast aan uw voorkeuren. Het zijn willekeurige advertenties.

Wat doen cookies?

- Ze zorgen ervoor dat u niet steeds dezelfde informatie hoeft in te vullen
- Ze zorgen ervoor dat uw voorkeuren en accountgegevens worden opgeslagen
- Ze stellen ons in staat om onze website voor u te verbeteren
- Ze stellen ons in staat om u passende aanbiedingen te tonen

U kunt de cookies altijd verwijderen via uw browserinstellingen.

Privacybeleid BARE COOKWARE BV

Wij zijn BARE Cookware, wij maken en verkopen eerlijk keukengerei. Om uw betaling te kunnen verwerken en uw mes te kunnen verzenden hebben we enkele gegevens van u nodig. U vertrouwt ons uw gegevens toe en wij beloven deze met zorg te behandelen. Hier leggen we uit hoe we ervoor zorgen dat uw privégegevens privé blijven. Laat het ons weten als er na deze verklaring iets onduidelijk is.

Wij bewaren uw gegevens op een veilige locatie, beschermd door de modernste technieken. Onze medewerkers zijn op de hoogte van de inhoud van de privacywetgeving en zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat ze worden gehandhaafd. Wanneer we met derden werken, vragen we van hen om uw informatie net zo zorgvuldig te behandelen als wij, wetende dat de informatie alleen zal worden gebruikt voor het doel waarvoor deze bedoeld is. 

Deze verklaring is voor het laatst gewijzigd op 12 oktober 2020.

Welke gegevens verzamelen we?

Wanneer je op onze website bestelt, hebben we gegevens nodig om bijvoorbeeld de betaling correct af te ronden en uw pakket naar het juiste adres te verzenden. Of als we u moeten bereiken als er iets misgaat met uw bestelling.
Dit zijn de persoonsgegevens die we verzamelen:
- Naam
- Adres
- Telefoonnummer
- Factuuradres
- E-mailadres
- IP adres
- Betalingsmiddel
- Bestelgeschiedenis

Klantenrekening

Heeft u al een account bij ons? Als u dat doet, kunt u uw bestelgeschiedenis bekijken en uw verzendadres en contactgegevens wijzigen. Als u uw account wilt verwijderen, kunt u dit alleen doen door contact met ons op te nemen.
Het klinkt vanzelfsprekend: om een ​​bestelling te bezorgen hebben we je adres nodig, of dat van de ontvanger. We willen het echter toch uitleggen.
Bezig met het verwerken van uw bestelling
- Om uw bestelling goed te kunnen verwerken gebruiken wij uw NAW-gegevens. We slaan uw gegevens op voor het geval u uw producten wilt retourneren of voor garantiedoeleinden.
- Indien nodig kunnen we uw gegevens ook delen met derden zoals onze vervoerders om ervoor te zorgen dat uw bestelling goed wordt verwerkt.
Verwerken van betalingstransacties
- Om de betaling van je bestelling goed af te kunnen handelen kies je een betaalmethode. De overige informatie deelt u met deze betaalmethode en uw bank, niet met ons.
Communicatie
- Om de communicatie met betrekking tot uw aanbieding en / of andere vragen te vereenvoudigen, gebruiken wij uw contactgegevens. Deze informatie en de inhoud van deze communicatie tussen u en ons wordt op een beveiligde locatie opgeslagen.
- Via onze webshop stellen we je altijd in staat om vragen te stellen via verschillende kanalen (zoals chat, e-mail, telefoon en social media). U beslist zelf welke informatie u verstrekt wanneer u een van deze kanalen gebruikt.
Uitvoering van wettelijke taak
 Om aan onze wettelijke verplichting te voldoen, bewaren wij uw bestelgeschiedenis, inclusief de betaalgegevens, binnen de gestelde wettelijke termijn. De Belastingdienst vereist dat wij onze administratie inclusief uw factuur-, betalings- en bestelhistorie zeven jaar bewaren.
Fraudepreventie
- Om fraude te voorkomen zullen wij, indien er een gerechtvaardigd belang is, uw IP-adres, adres en betalingsgegevens gebruiken. In het geval van een officieel verzoek van een autoriteit op het gebied van openbare orde, zullen we deze informatie delen.

Met welk doel verzamelen we deze gegevens?

Bewaartermijnen

De persoonsgegevens worden bewaard zo lang als nodig is om je bestelling (en) uit te voeren, inclusief de garantie, tenzij er een wettelijke verplichting is die langer bewaren vereist (zoals de fiscale bewaarplicht zoals hierboven vermeld).

Openbaarmaking aan derden

Wij geven uw gegevens door aan onze partners die betrokken zijn bij de uitvoering van ons bedrijf. Zij mogen deze informatie in geen geval voor andere doeleinden gebruiken dan door ons aangegeven. De veilige overdracht van uw informatie wordt gegarandeerd door een redactionele overeenkomst tussen BARE Cookware en de betreffende partner. Daar zetten we ons voor in. Als we niet tevreden zijn, stoppen we alle samenwerking.

Onze webshop is verrijkt met social media buttons. Deze knoppen bieden alleen een link en delen geen persoonlijke informatie met derden. Doordat je kunt inloggen via een social media-account, geeft de betrokken social media-partij het e-mailadres door dat bij het gebruikersaccount hoort.

Beveiliging

Wij nemen technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken. Onze internetverbinding is beveiligd met een SSL. Toegang tot onze database is beperkt via beveiligde accounts. Onze medewerkers zijn op de hoogte van de nieuwe privacyregels en leven deze na.

Nieuwsbrief

We sturen een nieuwsbrief waarmee we geïnteresseerden willen informeren over onze producten en de geweldige avonturen die je te wachten staat als je ze gebruikt. Tijdens het bestelproces of via uw account kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief. Elke nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich kunt afmelden. Soms sturen we nieuwsbrieven naar een kleinere groep abonnees met onderwerpen waarvan wij denken dat niet iedereen daarin geïnteresseerd is.

Wat we NIET doen met uw gegevens!

We doen GEEN gepersonaliseerde aanbiedingen: de prijs is voor iedereen hetzelfde. Hoe houd je de zaken anders eerlijk?
Wij verkopen onze informatie NIET aan derden. Wij verkopen messen. En wat ander keukengereedschap ...
We publiceren uw informatie NIET. Bij een datalek is het alle hens aan dek om de zaak op te lossen en indien nodig zullen wij jou en de Autoriteit Persoonsgegevens zo spoedig mogelijk informeren.

Reviews

Na een aankoop vragen wij u of u ons een plezier wilt doen door ons product te beoordelen. We gebruiken je e-mail om je een herinnering te sturen. Dit doen we maar één keer.

Toegang tot en wijziging van uw gegevens

Als u vragen heeft over ons privacybeleid of vragen heeft over inzage, wijzigingen in (of verwijdering van) uw persoonsgegevens, dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via onderstaande gegevens. Om misbruik te voorkomen kunnen wij u daarbij vragen om u adequaat te identificeren. We willen voorkomen dat iemand controle heeft over uw persoonlijke gegevens. U kunt uw verzoek het beste indienen via e-mail.

Ben je het ergens niet mee eens?

Wij helpen u uiteraard graag verder als u klachten heeft over hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens. Verder horen we graag meer over uw tips en suggesties. Helemaal ontevreden? Conform de privacywetgeving heeft u het recht om tegen deze doorgifte van persoonsgegevens een klacht in te dienen bij de Autoriteit persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit persoonsgegevens (CBP).

Meer informatie

Hopelijk heeft dat dingen voor u verduidelijkt en zoals eerder vermeld, als er iets is waarvan u niet zeker weet of u het nodig heeft of niet, is het meestal veiliger om cookies ingeschakeld te laten voor het geval het een interactie heeft met een van de functies die u op onze site gebruikt.

Mocht u echter nog op zoek zijn naar meer informatie dan kunt u contact met ons opnemen via info@barecookware.com
Postadres: BARE Cookware BV | Goereesestraat 21A | 3083DB Rotterdam

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze mailinglijst en we houden u op de hoogte van nieuwe producten en aankomende projecten.
BARE Cookware wit logo
Uit liefde voor messen
BARE Cookware BV | KVK: 78127726 | Alle rechten voorbehouden 2020 | info@barecookware.com

Ontdekken

EN NL DE
linkedin facebook Pinterest youtube rss tjilpen instagram facebook-leeg rss-blanco linkedin-blank Pinterest youtube tjilpen instagram